uppdrag

Porsche

Sedan 2010 har vi på Soluzions varit Porsche Sveriges reklambyrå. Vi har under denna period skapat all kommunikation för Porsche i Sverige. Dels har vi arbetet med att utveckla varumärket mot den svenska marknaden, utvecklat mediestrategin, kontinuerligt förbättrat kommunikationsplattformen samt ständigt utmanat kreativt och kommunikativt. I praktiken har vårt samarbete under åren resulterat i flera hundra trycksaker och digitala produktioner. Allt från produktion av Porsche Magasin, annonser, banners och DR-utskick till genomförande av nationell eventuppstart och drift av samtliga sociala medier-kanaler har tillsammans med vännerna på Porsche Sverige producerats i hög takt.

Projektet innefattade
Strategier, Koncept, Filmproduktion, Digital design, Utomhus, Medieval, Drift av sociala medier, Direktreklam, Annonsmaterial, Event, Banners, Lanseringsstrategier, Kundtidning

Resultat
På de sex år som vi jobbade med Porsche i Sverige gick de från 478 sålda bilar under 2010 till 1289 sålda bilar 2016. En ökning som motsvarar över 300 % på sex år.

porsche.se

Teknikföretagen

Finnmaster Husky

Strabag / Jernhusen